Trille Trolle (2019-)

Velkomstbesked

Velkommen til Lystrup IF's seje Trille Trolle-håndboldhold

Vi træner hver lørdag fra 9:00-10:00 i Lystrup Idrætscenters hal 2. Trille trolle er for alle boldglade børn født 2018 og senere.

Træningen er bygget op omkring Dansk Håndbold Forbunds Trille Trolle-koncept, hvor vægten er lagt på leg, hygge, samvær og masser af bolde. Forældrene er med på gulvet og indgår i de fleste øvelser og lege. Det kræver ingen forudsætninger fra hverken forældrenes eller børnenes side at deltage i træningen - alle kan være med! Yngre søskende er også meget velkomne. Man betaler kontingent fra man er fyldt 2 år.

Første træning i 2023/24-sæsonen er lørdag den 19. august kl. 9:00, hvor vi byder alle unger fra sidste år og alle nye børn velkommen. Man er velkommen til at træne med tre gange for at tjekke, om Trille Trolle er noget for jer.

I løbet af sæsonen får 2018'erne brug for større udfordringer, og i foråret vil de også deltage i 1-2 stævner. Derfor vil vi aldersinddele træningerne i løbet af efteråret, når vi er trænere nok. 2018'erne kommer til at lave enkelte øvelser, hvor forældrene kigger på, og de skal øve en lille smule "rigtig" håndbold. Men hovedvægten ligger på legen med bolden og vi starter og slutter sammen med resten af Trille Trollerne.

Hvis man er tilmeldt via holdsport, er man garanteret en plads på holdet.

Vel mødt til hyggelige timer i hallen.

Trænere

Signe Tradsborg Møller
Profile Image
Tanja Nyborg Sørensen

Kalender

Januar
Lør
18
Ministævne for U5 og U7 i Lystrup
09:00 - 12:00
Hal 2 - Lystrup Idrætscenter

Værdier

Værdier

LIF håndbold er en håndboldklub, hvor klubbens opgaver løses ved frivilligt arbejde. LIF håndbold vil gerne vinde kampe, men klubben vægter også det sociale højt, hvilket også udtrykkes gennem vores værdier som "GOFER" (Glæde, Oplevelser, Fælleskab, Engagement, Respekt).

Derfor bliver vi alle nød til at hjælpe til med det den enkelte kan.

Det forventes derfor, når man melder sig ind i LIF håndbold, at man bidrager med frivilligt arbejde. Det giver sjove oplevelser og masser af hyggelige stunder sammen med børn og voksne.

Er man i tvivl om, hvilke opgaver som findes i klubben, kan man finde nogle af opgaverne på vores hjemmeside, under "Klubben"=>”De frivillige opgaver”. 

Ellers er man jo altid velkommen til at kontakte trænerne eller bestyrelsen.

Vi ses i hallen!

Kontingent

Kontingent

Kontingent opkræves via Holdsport

Det er muligt med 3 prøvetræninger, herefter skal man selv melde sig ind via hjemmesiden (øverste højre hjørne), hvorefter man fortsat kan deltage i træninger og udtages til kampe, stævner og andre aktiviteter.

Spiller som er i restance kan IKKE udtages af træneren til træninger/kampe, før udeståendet er betalt.

Ulønnede trænere, som selv er aktive spillere betaler fuld kontingent, som alle andre

Ny Spiller

Ny Spiller

Klik på "Ny Spiller" i øverste højre hjørne her på hjemmesiden, for at indmelde en ny spiller. Herefter modtager holdets træner og LIF Håndbolds administrator information om spilleren, som herefter automatisk oprettes på holdet via Holdsport. Samtidig vil spilleren blive opkrævet det gældende kontingent - efter betaling kan de nye spiller deltage i holdet trænings-/kamp aktiviteter.

400,00 kr. 2 gange i sæsonen