U11 Piger (2013-2014)

Velkomstbesked

Kære forældre og især alle jer U11-spillere (årgang 2014 og 2013).

Velkommen til sæsonen 2024/2025.

Pigetrænerne i den kommende sæson er Theodor(u15 spiller), Henriette(SIljes mor og Nanna ( Nenyas mor).

Vi lægger stor vægt på, at alle kan være med, og at vi samtidigt har det sjovt og bliver udfordret samt ikke mindst får lært en masse håndbold. Efter behov differentierer vi træningen, så alle får mulighed for at udvikle sig bedst muligt.

I sommersæsonen træner vi tirsdage kl. 17.30-18.45 og torsdage kl. 16.00-17.15. Vi beder jer aktivt melde fra i Holdsport-kalenderen om jeres datter deltager eller ej. Det er af hensyn til vores planlægning og kapacitet.

Venligst mød ind senest 10-15 min. før træning, så du er omklædt og klar, når træningen starter.

Vi har altid plads til nye piger, som har mod på at prøve at spille håndbold. Så anbefal det endeligt til veninder og klassekammerater. Og husk at sige til dem, at der er mulighed for 3 gratis prøve-træninger.

Til slut vil vi anbefale, at I følger U11 pigeholdets Facebookside, hvor du kan læse nyheder og andet information. Gruppen hedder U11 piger Lystrup Håndbold 2023/2024.

Evt. spørgsmål kan rettes til Nanna 31 58 54 68
Mange hilsner

Trænerteamet.

Trænere

Profile Image
Nanna Friis Torlyn
Henriette Stær
+4528713605
Anne S Hansen
Profile Image
Theodor Broch

Følg os på Facebook

Kommende aktiviteter

August
Tir
06
Tirsdagstræning
15:30 - 17:00
Lystrup hal 2
Tor
08
Torsdagstræning
16:00 - 17:30
Lystrup hal 2
Tir
13
Tirsdagstræning
15:30 - 17:00
Lystrup hal 2
Tor
15
Torsdagstræning
16:00 - 17:30
Lystrup hal 2

Holdnyheder

Der er i øjeblikket ingen aktuelle nyheder

Værdier

Værdier

LIF håndbold er en håndboldklub, hvor klubbens opgaver løses ved frivilligt arbejde. LIF håndbold vil gerne vinde kampe, men klubben vægter også det sociale højt, hvilket også udtrykkes gennem vores værdier som "GOFER" (Glæde, Oplevelser, Fælleskab, Engagement, Respekt).

Derfor bliver vi alle nød til at hjælpe til med det den enkelte kan.

Det forventes derfor, når man melder sig ind i LIF håndbold, at man bidrager med frivilligt arbejde. Det giver sjove oplevelser og masser af hyggelige stunder sammen med børn og voksne.

Er man i tvivl om, hvilke opgaver som findes i klubben, kan man finde nogle af opgaverne på vores hjemmeside, under "Klubben"=>”De frivillige opgaver”. 

Ellers er man jo altid velkommen til at kontakte trænerne eller bestyrelsen.

Vi ses i hallen!

Kontingent

Kontingent

Kontingent opkræves via Holdsport

Det er muligt med 3 prøvetræninger, herefter skal man selv melde sig ind via hjemmesiden (øverste højre hjørne), hvorefter man fortsat kan deltage i træninger og udtages til kampe, stævner og andre aktiviteter.

Spiller som er i restance kan IKKE udtages af træneren til træninger/kampe, før udeståendet er betalt.

Ulønnede trænere, som selv er aktive spillere betaler fuld kontingent, som alle andre

Ny Spiller

Ny Spiller

Klik på "Ny Spiller" i øverste højre hjørne her på hjemmesiden, for at indmelde en ny spiller. Herefter modtager holdets træner og LIF Håndbolds administrator information om spilleren, som herefter automatisk oprettes på holdet via Holdsport. Samtidig vil spilleren blive opkrævet det gældende kontingent - efter betaling kan de nye spiller deltage i holdet trænings-/kamp aktiviteter.

800,00 kr. 2 gange i sæsonen